Dagens tips: Ta hand om ditt hår

Blond, brunett, långt eller kort. Visste du att olika hårtyper behöer olika typer av vård? Jag har tgit reda på vad just du ska göra för att få fantastiskt hår, oavsett hårtyp.

Långt hår: En riktigt lång hårman kan vara svår att ta hand om eftersom den ofta blir trasslig och behöver mycket produkter. För ett hälsosamt långt hår är ett bra schampoo och balsam anpassat för din hårtyp ett måste. Balsam är viktigt för långt hår eftersom det reder ut och ger fukt till håret. Slitna toppar är ett av de största problemen för långt hår så håll uppsikt på topparna om du villha ett snyggt och hälsosamt långt hår.
Amanda Seyfrieds långa hår ser friskt och hälsosamt ut

Kort hår: Kort hår är oftast mycket enklare att sköta än ett långt hår. Men om du inte vet vad du ska göra så kan kort hår vara hopplöst. Kort hår kräver tätare besök till frisören eftersom det snabbare  förlorar sin form än ett långt hår och så länge du har en bra form som du är nöjd med är det enkelt att styla. Kort hår torkar snabbare och med en bra gelé så kan du vara utanför dörren på nolltid, men du kan också ha kul med att tästa olika frisyrer.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback