Jag är den gladaste tjejen i världen just nu!


Godmorgon alla morgonpigga

Jag hittade till slut lite kläder och en toning på stan som jag ska ha i kväll :)

I dag blir det att tona håret, sedan titta på bandymatch med Moa. Det är derby så det blir nog mycket folk. Efter det blir det hem och fixa i ordning sig för att sedan åka till Ica för att handla med brudarna. Efter det börjar en galen och rolig kväll/natt! :D


Vintage cam

Snart bär det av till stan :) Under tiden testar jag en ny app som jag laddade ner. Den heter vintage cam. Man kan ha olika effekter och det blir bra kvalité på korten :)


Dagens planer

Har inte så mycket planer för dagen. Vid tjugo över tre ska jag till Moa för att se klart på en film som vi tittade på i går. Sedan kommer Agnes, Vera och Thilda och så ska vi planera lite tills i morgon :D Innan det ska jag och mamma ner på stan och titta om vi hittar en klänning tills i morgon. Har liksom inte tittat på det än ;) Och kanske köper jag en toning till håret och färgar det mörkare.


Gymma

@gymmet :) Eftersom jag är lite krasslig så kör jag bara armhävningar typ.


den 29 december - utan snö

Sitter här med moa just nu :) Vi ska titta på film och sedan blir det att träffa Thilda och "träna" på gymmet ;)


Dagens planer

Dagen i dag blir en slappdag med Moa. Vi myser nog bara och tittar på ett par filmer. En chilldag helt enkelt :)

                              


Julklapparna 2011



Jag fick lite smått och gott. Nästan allt som jag fick stod på min önskelista så jag är väldigt nöjd :)
Jag fick:
2 pyjamasbyxor och en pyjamaströja
Löpartights
iPhonehållare på armen (bra att ha när man är ute och springer)
Hörlurar
Korshalsband
Korsörhängen
2-pack björnborg
Tomte
Pengar 1500:-
och mycket mer

Nyårsoutfit

Den här outfiten vill jag ha på nyår, men varken skorna eller halsbandet finns kvar :( Men jag funderar på att beställa klänningen i alla fall, men den finns även i seris. Jag vet inte riktigt vilken jag vill ha. Den är i vilket fall från H&M :D

                                                                              

Vårmodet 2012?



Såhär ska tydligen vårets mode se ut 2012. Inte det snyggaste tycker jag, men det blir nog snyggare när man har vant sig. Det blir mycket mönster och färg. Enligt Ebba Von Sydow så ska man ha tex en kjol och skjorta i samma mönster.

Här är lite kläder och smycken från vårens kollektion 2012


Frågor?



Den här frågan fick jag från en läsare. Jag har tänkt att lägga upp bilder senare i dag eller i morgon. Och jag sov jättegott :)

Godnatt Sverige

Nu tänker jag gå och sova så att min huvudvärk försvinner! Vi får se om jag orkar hitta på något i morgon eller bara mysa med någon kompis :) Godnatt :*


Lalalal

Har precis kommit hem från uttagnings lägret. Som tur va så är det här i Tranås och det tar typ fem minuter att åka hem ;)

Jag när inte så bra just nu, har lite huvudvärk och hosta. Så jag tänkte sätta på en mysig film och mumsa på nyinköpta popcorn :D Juste en sak till, håll utkik i Tranås Posten nu de närmaste dagarna för det kan komma upp en bild på mig, några andra tjejer och målvaktstränaren :) Ha det gött!


Fråga

Jag fick en fråga om jag var på uttagning till fotboll eller bandy. Jag är på uttagning till Smålandslaget i bandy :) Men det hade inte varit fel att vara på fotbollslägret som oxå är just nu.


Smålandslagsuttagning

Är just nu på smålandslagsuttagning :) Nice!


Dagens outfit


God Jul!

Oj, oj, nu har jag inte skrivit på jättelänge! Det har varit full upp med allt från träningar till julklappar :) Jag hoppas att alla har haft en trevlig och skön jul och att det fortsätter så.

I kväll bär det av till några i släkten och då blir det att bada jacuzzi, basta,massa god plock-mat och bara ha almänt mysigt:)

                                       

Lyckad shoppingdag

Sitter just nu i bilen på väg hem från Jönköping. Det har varit en lyckad dag med bästa vännen :) Vi gick inne i stan och på A6. Köpte en del saker på NewYorker. Det var första gången jag var där men jag älskar det! Och vi åt på en jätte mysig restaurang. Köpte såklart en smoothie på the naked juice bar :p


Glass

Min onsdag är räddad med hjälp av mina två bästisar, Ben and Jerry :D


Julklappar


Godmorgon alla jullovsbarn!

JULLOV! Äntligen säger jag bara. Så himla skönt :) Vad har ni tänkt att göra på jullovet?

I dag ska jag bara slappa och sedan ska jag  och syster ner på stan och shoppa färdigt de sista julklapparna :) Har laddat ner en serie som jag har tänkt kolla på nu när man är ledig :)

                             

11:e bilden, någon du kan berätta allt för

Moa är en av mina bästa vänner och för henne kan jag berätta allt! Vi har känt varandra ända sedan förskolan och vi har alltid gått i samma klass. Därför vet jag att jag kan lita på henne :) ♥ Puss på dig Moa ♥

                                

Rocky Road

Har precis bakat Rocky Road :) Mumsigt! Jag tänkte att jag kunde lägga ut receptet.

Rocky Road recept

Det här behöver du:

600g märk kvalitetschoklad 70%
2 påsar dumle
1 dl skalade pistage nötter
3 dl saltade jordnötter
2 nävar mini marschmallows

1. Smält chokladen i vattenbad och låt det svalna lite.
2. Blanda i resten av ingredienserna. (hacka dem lite om du tycker att de är förstora)
3. Smeta ut blandningen på en plåt eller bricka, mellan 1-3 centimeter. Låt det stelna i kylen.
4. Bryt eller skär "kakan" i bitar.


Betyg (a)

I dag fick vi våra betyg! Såg faktiskt ganska bra ut :) Har C i de flesta ämnen ;)


HAHAHAH!


Selma!

På promenad med hunden :)


19:e december!

I dag var sista dagen innan julavslutningen. Alltså var den väldigt slapp. Har typ tittat på film och spelat spel hela dagen (Y) Sista lektionen masserade jag typ Nellie hela tiden ;) Nellie är helt amazing, så jäkla snygg och snäll! Hennes blogg hittar ni här.

Jag tror inte att jag går på någon träning i dag för jag är fortfarande lite halvsjuk. Btw i natt kanske jag sover över hos Moa eller hon hos mig (: Gött!


10:e bilden, någon som är väldigt snäll

Det här är Ida, hon är väldigt väldigt snäll!! Men jag har såklart massa underbara vänner som är hur snälla som helst. Men jag kan inte skriva om samma personer hela tiden (; Några som är väldigt snälla är Moa, Nellie, Thilda, Levone, Vera, Stina, Linnéaoch många många fler!


Jul, jul, strålande jul

Nu har vi äntligen klätt våran gran och håller på att göra julgodis :D Nu börjar det kännas som jul, särskilt när det är snö ute me! Har tagit lite fina kort som kommer att komma upp under morgondagen om jag får tid.

De julgodisar sm vi har gjort är knäck, ischoklad, choklad med russin och solrosfrön, vit choklad med strössel på och kola (Y) Mumsigt!!

Vår fina gran!


6 dagar kvar till JULAFTON

Nu har det äntligen kommit lite snö! Det har snöat enda sedan förmiddagen i går och det snöar fortfarande lite. I dag blir det en ganska lugn dag med julstäd och julgodis bakande. Sedan vid ett ska jag upp till Bredstorp med Lisa och titta på killarna när de ska spela match mot Villa Lidköping :)


9:e bilden, någon i din släkt

Mamma och Pappa <3 Det här är min mamma och pappa som jag älskar mest av allt! Både mamma och pappa är 36 år, mamma heter Rosita och pappa heter Michael. Pappa är våran fotbollstränare och mamma är grym
på att baka! Hehe, vad ska man säga mer? Jo, de är gifta ;))


8:e bilden, någon som du saknar

Jag saknar min faster Johanna otroligt mycket! Hon bor i Sandviken och därför träffas vi bara på sommaren, jul och påsk. Så hon kommer snart hem. Men man saknar henne alltid lika mycket! Love Ya


Gameday

I dag är det dags för match på hemmaplan! Matchen börjar kl 14 mot skirö :) Kom och kolla vet ja! Vi får se hur det går eftersom jag är lite halvsjuk :/ Men men


Sunes jul

Jag vågade inte titta klart på filmen själv! Jag gillar inte sånna filmer så jag fattar inte varför satte på den. Nu tittar jag på Sunes jul i stället!


Rare Exports


                                         


16:e december

I dag är det fredag. Men jag är inte glad :( Kan vara för att jag känner mig lite sjuk :/ Hostade till typ klockan ett i natt! Nu ska jag i alla fall titta på en film som jag precis har laddat ner. Chaoo!



Cheka min galet söta syster! (från 2005)

7:e bilden, en bild som du aldrig har lagt upp



En bild från Lellans party! Det var superkuligt!

6:ebilden, en vän som du inte har varit med på länge



Det här är min fina och snygga vän Thilda. Henne har jag inte varit med på jättelänge, men det ska det bli ändring på någon dag här i veckan! :D Love Ya <3

5:e bilden, en gammal bild på mig själv




Här är två bilder på mig från 2005 :) Som ni kanskemärker var jag väldigttjock när jag var liten.

4:e bilden, en konstig tid i ditt liv

Jag kollade runt på bilderna i datorn, men jag kan inte komma på någon konstig tid i mitt liv. Det fick bli en bild på när jag hade superduperlångt hår. Det var en konstig tid när jag hade klippt av håret ända till över axlarna! Det ångrar jag att jag gjorde :(

                                                                         

Internet funkar inte!

Nu funkar inte internet igen! Det gardet inte gjort de senaste dagarna här hemma! Så vi får se när jag kan börja blogga igen, om nu öns det här inlägget kommer upp!

Dags för träning:)


Browni

Sitter nu på Gotteriet och äter världens godaste browni med Moa:) <3


Moa min älskade!

I morgon ska jag och min älskade snygga kompis Moa ut på stan och shoppa julklappar:) Jag tänker köpa lite billigare paket och sedan slå in dem otroligt snyggt. Tips på vad man ska tänka på lägger jag upp i morgon eller närmare jul.
Snart ska jag duscha och äta lite kvällsmat så det här blir nog det sista inlägget i dag, Godnatt!


Lucia

Jag är ledsen att jag inte har lagt in någon bild i dag, men jag orkar verkligen inte starta datorn :/ Det får bli uppskjutet en dag.
I dag hade vi i alla fall sovmorgon. Det var gött att få sova ut lite. Sedan var det ett So prov på alla stater i USA som faktiskt gick ganska lätt! Juste, vi tittade ju på niorna som gick luciatåg i dag. De var ganska duktiga :)


12:e december

I dag är det bara tolv dagar kvar till julafton! :O Otroligt vad fort det går! Jag har inte köpt en enda julklapp än!

I morgon har vi inställd musik på morgonen :) Gött! Så vi börjar vid tio över nio. Sedan blir det att titta på luciatåget :) Kommer nog bli en ganska chill dag i morgon :)


3:e bilden, någon i din familj

Det här är jag och min lillasyster när vi hade sminkar oss lite roligt ;) Hon heter Olivia och är 11 år:) Jag älskar henne otroligt mycket, fast det är så klart att vi bråkar i bland, men det går över ganska fort ;) Älskar dig siss :* <3


Fullspäckad dag!

I dag är det fullt upp! Först julgranshuggning med släkten, sedan 2 bandymatcher och efter det blir det tacobuffé och bowling med damlaget :) KUL :D


2:a bilen, en bild på dig själv

I dag så ska jag lägga upp en bild på mig själv:) Jag kanske ska skriva lite om mig också;)

Jag heter Ebba Rosita Fridlund och bor i en ganska liten stad i Småland som heter Tranås. Jag är 14 år och går i åttan på Junkaremålsskolan. Jag bor i ett hus med min mamma, pappa, lillasyster, kanin och hund ;) Min familj är väldigt sportig av sig. Alla går på minst en sport (förutom mamma som brukar vara ute och gå/springa) Sporterna som jag håller på med är fotboll och bandy. Och ja, det är bandy på is ;) Vad ska man skriva mer?! Jag gillar den mesta musiken som går på radion så jag har väl igenterligen ingen musiksmak direkt ;) Juste, en annan sak som jag gillar att göra på min fritid är att baka! Men tyvärr har det inte blivit så mycket nu under åttan för att det har varit så mycket plugg :/ Så klart umgås jag mycket med mina fantastiska vänner! :) <3


1:a bilden, någon du umgås väldigt mycket med

De här underbara tjejerna umgås jag väldigt mycket med :) Älskar er <3


tjaaao !

tjenare tjenare ! nu är det världens bästa Moa som gästbloggar här på denna fina bloggen eftersom ägaren har problem med internet (: gosh .. jag är för snäll asså ! kunde tyvärr inte göra det till ett lite roligare inlägg o slänga in en bild för min dator laggade båda gånger jag försökte mig på det (a) aja , fick med det viktigast iaf - vilket var att ebba inte kan blogga för internetproblem :) cya !

Nu blir det efterrätt! :)


Bilder (a)

Tänkte starta en liten rolig grej här på bloggen. Det är ett sätt att lära känna mig bättre :) Jg ska lägga ut en bild varje dag på något speciellt. Det som jag ska lägga är:
1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2:a bilden: En bild på dig själv.
3:e bilden: En bild på någon i din familj.
4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8:e bilden: En person som du saknar.
9:e bilden: Någon i din släkt.
10:e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11:e bilden: En person du kan berätta allt för.
12:e bilden: En bild på ditt rum.
13:e bilden: Du och någon klasskompis.
14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15:e bilden: En person som du vill vara med.
16:e bilden: En bild på dig själv.
17:e bilden: En ovanlig bild.
18:e bilden: En bild på din fritid.
19:e bilden: En person som är snygg.
20:e bilden: En bild på dina närmaste.
21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22:e bilden: En bild på en tid du saknar.
23:e bilden: En bild från i somras.
24:e bilden: En bild som gör dig glad.
25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26:e bilden: Någon som du alltid har roligt med.
27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28:e bilden: En tokig bild.
29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Vi får se hur det här kommer att gå ;)) Men jag tänkte att jag börjar i morgon!


Hallu!

Hej alla snyggingar =) I dag är det äntligen fredag!! (a) I dag fick jag reda på mitt betyg i engelska och hk, fick D i engelska och C i hk;) Är faktiskt överens med lärarna om betygen :)) Hahaha, snart är det dags för stenhård fotbollsträning. Men ska inte köra så hårt eftersom jag har sträckt min skinka ;) Hihi. Ciao!


Najs


Varit off här

Hej :) Det var ett tag sedan jag skrev sist, men jag har haft plugg och träning verkligen varje dag! Jag är ledsen, jag ska bättra mig nu. I dag tog nästan allt plugg slut i alla fall ;)
jag har A i bock och matta! :D Jag klarade det på idrotten i dag :) Jag är väldigt nöjd för det trodde jag faktiskt inte. Det är ungefär vad som har hänt i dag. Nu ska jag ta mig lite glass och titta på en julfilm som jag har laddat ner. Det är så mysigt nu när det börjar bli jul :) Ha det gött!

                      

@Linneas place

Nu är vi hemma hos Linnea och surfar runt lite ;) Ska nog snart äta. Pusshej♥

Godmorgon

Hejsan solstråle! Linnea och Stina sov över hos mig i natt. Det var supermysigt :) Vad tycker ni om Idol i går?  Var det rätt som åkte ut? Det tycke i alla fall INTE jag!! Moa är ju bäst! Älskar henne! Aja, de som kommer etta och två brukar ju inte synas mer än ett år efter finalen ändå, men det kommer ju Moa lungt att göra. :D hehe. Nu åkte Stina hem och jag och Linnéa ska snart gå hem till henne, så får vi se vad vi gör sen :) Hej så länge! ♥


Stina Svensson ♥

Hejhej!
just nu sitter jag här med Linnea och Ebba :) Som ni kanske förstår så är det inte Ebba som skriver utan det är Stina :)
Jag och ebba var på träningen förut, fysträning... Då vi körde olika stationer, Gud vad vissa var jobbiga.. kommer ha ont i magen imorgon :( Men sen när vi kom hem till ebba väntade vi på Linnea, när hon kom så åt vi en jättegod kebab. Men just nu sitter vi här nere på "Ebbas våning" och kollar på TV- Idol.Och äter godis och annat gott! :D Men nu ska jag prata lite med dem också! :D Så hejdå, vi ses! :D  

                                                                  

RSS 2.0