Varmt....

Hemma från Hätte nu, det var kul tjejor :) På vägen hem höll jag på att smälta bort, det är ju så långt att cykla :/ aja, man ska väl inte klaga. men ska nog ut och sola lite, sedan är det sista träningen innan Västervikslägret. Det är uttagning till Smålandslaget i fotboll:)

Hej så länge

Hemma <3

Hemma efter en underbar vecka i Spanien <3 Kallast 25 varmast 38 ;D Får typ göra som en dagbok eller något liknande sen om vad jag gjorde och lägga in bilder, för jag orkar inte nu. Ska se ifall någon vill dra till Hätte senare :)

Hejsvej

Har varit off här

Jag har intr gjort något inlägg för jag har tyvärr inte haft tid. I går packade jag hela dagen eftersom jag ska till Spanien. När jag hade nästan packat klart allt i går orkade jag inte mer så satte på filmen Änglagård. Den var jättebra :) När jag hade tittat på den gick familjen till farmor och farfar för att hämta lite resväskor. Sedan satte vi på filmen Allt flyter.

Matchen som vi skulle spela i dag blev inställd på grund av regn :( Så ska snart up till B-torp och kolla på syster som spelar. (Vill bara påminna er om att det inte blir några inlägg under tiden jag är i Spanien)

 







Min outfit i dag =)

Det här är min outfit i dag. Eftersom det är sommarlov och det nästan regnar ute blev det en slapp outfit i dag;)Lite slapp men ändå ganska fint.
                                          

Långa shorts: Only
Luvtröja: Cubus
Vitt linne: Marwin

Kvällen hos Ida


Kvällen hos Ida


Sexiga Ida

Kvällen hos Ida


Yea !!

1408


Såg på filmen 1408 :s

Kvällen hos Ida


Skolavslutning 11


Skolavslutning 11


I kyrkan

Skolavslutning 11


Jag och Moa

Skolavslutning 11


Sööta flickor

God morgon

Orkade inte blogga efter matchen i går, för det gick uselt för mig :/ Men aja det är bar bryta ihop och gå vidare. När det var fem minuter kvar stod det 0-2 till bankeryd, men vi vände till 2-2 på fem minuter :o det är helt otroligt.vårt första mål gjordes utav Jenna, så härligt att det lossnade. När det var typ en minut kvar fick vi en hörna som Amme satte vid stolpen :D ( igenterligen självmål ;) ). Nu på morgonen har jag inte gjort någonting. Ska nog snart städe lite eftersom snygga brudar kommer hem till mig och äter i kväll *blink*. Ska nu lägga ut lite bilder från kvällen med tjejorna i klassen. Lite sent men bättre sent än aldrig ;)

Hörs!

Bok tips

Jag älskar att läsa böcker så varje vecka skriver jag ett bok tips. Den här veckan har jag läst en bok som heter "Plommon sommar" och är skriven utav Jodi Lynn Anderson. Bokens handling: "Det enda de tre tjejerna har gemensamt är en längtan efter något annat. Murphy, Leeda och Birdie är så olika man kan bli, men när de måste sommarjobba ihop på en persikoodling lär de motvilligt känna varandra. Innan sommaren är slut vet alla tre vad sann vänskap innebär, hur man hittar söta killar bland söta frukter och självklart hur man plockar den perfekta persikan. Förtroliga vänskapsband knyts och förblir evigt slitstark efter den här första heta sommaren." Jag tycker att boken är jättebra och jag rekommenderar den verkligen :) Boken får fyra av fem stjänor av mig. **** Ge mig era bok tips.

                                                              Persiko Sommar

Sommarpaj

Du behöver:
500 g bär. tex smultron och jordgubbar
½ dl socker
2 msk potatismjöl

Smuldeg:
4 dl mjöl
250 g smör
2 dl socker

1.Sätt ugnen på 200 grader.
 Blanda mjöl och socker i en skål.
 Skär smöret i små bitar.
Smula in smöret i mjölet, med fingrarna,
tills det blir en deg eller som keso.

2.Bland bären tillsammans med
socker och potatismjöl.

3. Klä en ugnssäker form med nästan all deg.
Lägg sedan i bärblandningen.

4.Strö över resten av degen och klicka ut lite
 smör överst . Sätt sedan formen i
ugnen ca 30 min.


16 juni 2011

Jag kom inte på någon bra rubrik...När jag vaknade och tittade ut genom fönstret sken solen :) NÄr jag hade ätit frukost gick jag ett varv runt kvarteret med vovven. När jag nästan var hemma såg jag massor av smultron, det var precis rött :o Jag hämtade syster och en hink sedan plockade vi ihop smultron till en sommarpaj. Har precis smakat den och den smakade verkligen sommar. Ska lägga ut receptet på den snart.
I kväll är det match mot bankeryd hemma klockan 19. Kom och titta :) Men innan det ska jag ta en liten prommenad med Moa :)

Vi hörs! 

                         

15 juni 2011


.


Hemma igen

Hemma efter en heldag i Örebro med bästa och finaste Moa. Vi var på Gustavsvik upplevelsebad och badade från 10-15 :D Vi åkte alla rutshkanor, bland annat "Vilda forsen" som är superrolig, "thunder storm" som var helt okej och "The black hole" som var svinläskig. Är verkligen jättetrött nu, så jag ska bara slöa framför tv:n hela kvällen. Måste tagga och peppa nu för det är hemmamatch mot Bankeryd i morgon. Kom gärna och titta, den börjar kl.19:00. Jag vill bara påminna er om att det inte blir så super mycket inlägg nu i sommar. God Natt!

Gustavsvik :)

Hejhej. Kvällen med tjejerna i går var toppen. Sitter just nu, ganska trött vill jag påpeka, hos Moa. Vi ska snart öka till Örebro och Gustavsvik:) Gustavsvik är ett äventyrsbad så det ska bli jättekul. Men det blir inte så mycket bloggande under dagen men kanske ett inlägg i kväll. Juste en sak till det är bara 5 dagar kvar tills jag åker tilll Spanien :D Kram

Förlåt....

.....för att jag inte har skrivit något i dag och knappt något i går. När jag kom hem från fotbollen i går var jag tvungen att bestämma hur jag skulle ha mitt hår. I morse gick jag upp vid sju för att måla naglar, sminka mig, göra iordning håret och klä på mig sedan var det dax för skolavslutning :D Alla var verkligen jättefina. Efter det gick tjejerna i klassen och fikade. Bilder kommer antagligen i mån ;) Just nu sitter jag framför tv:n och måste snart packa för tjejerna ska sova över hos Ida :D det kommer bli Myyysigt . Pok

TACK!!

Ett stort TACK till underbara Nellie som gjorde en fin design till mig. Jag blev jättenöjd :D Tack sötnos <3

God Morgon!

Tänkte göra ett snabt morgon inlägg om vad som kommer att hända i dag. Idag är det sista dagen innan skolavslutning så då är det klassens dag. Min klass ska först på förmiddagen spela beach volleyboll, efter det ska vi bada i en pool som kallas dämpan men kan lika gärna kallas för "pissepölen";) lunch ska vi äta där någon gång oxå. Sedan har vi gjort ett eget jeppordy som vi kanske spelar. När vi slutar (runt två ungefär) ska jag åka till Gunnels hårsalong där syster väntar så ska vi klippa oss :) lägger nog ut före och efter bilder sen. Efter det ska nog jag och olivia fika på stan innan träningen. Vi får se om Jag hinner skriva något mer i dag. Puss

grått, svart & vitt

Hade lovat att fixa en ny design till Ebba så hon slipper de tråkiga och vanliga mallarna, så här har du! Hoppas du blev nöjd gumman, annars får du bara säga till. Kanske lite lik min + lite tråkig till sommaren, men det fixar vi till så småningom! :) För att komma till min blogg, klicka -> HÄR <-.


Tv:n är min bästa vän just nu

Ligger just nu framför tv:n och tittar på "toddlers & tiaras". Har tittat på tv nästan hela dagen så börjar bli lite seg nu;) Har skickat bilder mm till Nellie som ska designa bloggen så den blir fin :D Ses

Seg dator :(

Sitter här och försöker få i ordning allt. Datorn är seg och det tar låång tid för bilderna att föras över:( Ska välja ut några bilder till hearden bara bilderna vill föras över snart. POK <3

God Morgon

God morgon allihop. Har precis vaknat efter en natt i systers rum. I dag händer det inte mycket. Jag kanske riger till någon eller så slappar jag bara. Mamma och pappa ska sjussa Olivia till Hultsjö eftersom hon har match där. Så jag är ensam hemma i eftermiddag :) Hörs sen!

Hemma

Nu är jag hemma efter en supergod lunch på stan. Åt friterade jätteräkor, kycklingspätt i jordnötssås, biff och svamp i soya och såklart ris med sötsur sås :) Alla studenter var jättefina och det var ju ganska bra väder. Hyfsat varmt och molnigt, inte för varm och inte för kallt. Nu ska jag dekorera mormors tårta för hon kommer snart hit. Det blir en jordgubbstårtan. När mormor har åkt hemm ska jag mejla lite bilder till Nellie som ska designa min blogg =D POK <3

Studenten

Hejsan!
I dag blir det att titta på folket som tar studenten :) Grattis till alla som tar studenten och slipper långa dagar i skolan ;) Efter det blir det att äta på kina restaurangen Golden Thai eftersom mormor fyller 65 i morgon. Får se om det blir något inlägg nu mitt på dagen annars kommer det ett senare =)
Ses                  

                               
                                 

RSS 2.0