Dagens Hiss

Jag vill passa på att hissa att det har börjat bli ljusare ute nu. Det är så himla skönt att kunna cykla till och från skolan och det är ljust ute. Jag tycker att man blir både piggare och gladare när solen skiner lite grann :) Håller ni inte med?

  

Snart fredag, snart lov

Är precis hemkommen från skolan nu. Dagen var helt okej. Med lite musik i öronen så klarar man en skoldag ganska lätt ;)

I kväll är det både fotboll och bandyträning. Jag får se om jag går på fotbollen för jag har ont i halsen och har lite huvudvärk.
<3


Egen almanacka

Tjaaba! Har precis kollat runt på lite bloggar :) När jag kollade in Erika Kvams blogg såg jag ett inlägg där hon hade designat en egen almanacka. Jag kikade in på den sidan där man kan göra såna och började designa lite :) Jag hoppas att jag kan beställa almanackan för den blev otroligt snygg! ;)

Min almanacka!!

8:e februari

Vi slutade tidigt i dag och det var riktigt skönt. Vi hade det rätt chill idag med. Efter skolan cyklade jag hem med Moa som vanligt. Och har nu ätit lite. I kväll blir det nog träning och sedan va lite "barnvakt" till syster ;)


7:e februari

Skolan i dag var riktigt seg och jag är hur trött som helst. Jag, eller nästan hela klassen var riktigt förbannade i dag. Vi ska ha ett matteprov i morgon som ingen kan något om och våran lärare kom inte till lektionen. Riktigt dålig stil asså. Vi får se hur det går med det provet..

I kväll är det en sen bandyträning. Jag ska försöka träna fullt ut även om jag är lite skadad ;) Jag klarar inte av att vara borta från träningar. Jag har nog blivit en tränings"narkoman" ;) Haha!

Bild från bion i går. Filmen var faktiskt jättebra :)


En gång i Phuket


Har varit off här

Jag har inte riktigt haft tid att blogga nu de senaste dagarna. Har haft fullt upp med bandy :)

I kväll hoppar jag över träningen för att vila upp mig efter helgen. Jag är lite småskadad över allt så det är bäst att vila lite. Nellie undrade om vi skulle gå på bio i kväll så det kanske blir så :) jag tror att filmen hette En gång i Phuket. Ha det Nice

Laget i helgen :D

Happy Girl

Jag är så himla glad just nu! Vi har inte en ända läxa eller prov som man måste plugga till!! :D Så skönt! Och i morgon är det friluftsdag så det är chill nu. På friluftsdagen ska jag lira lite bandy. Haha förvånad? ;)
Nu ska jag äta lite och sen mysa framför en flm med min nyinköpta Ben&Jerry´s :) He det nice

    

RSS 2.0