Jul är ingen högtid, det är en känsla:)


The notebook

Filmen följer ett ungt par som möts som tonåringar och återförenas efter andra världskriget. Deras historia berättas för en kvinna på ett ålderdomshem av en gammal man som besöker henne regelbundet för att läsa historien ur en anteckningsbok. Källa: http://tjejfilmer.se/2011/may/the-notebook-2004.html#comment


Landslagsuttagning

Nu är jag på väg hem från Vänersborg, där vi var på landslagsuttagning :) Det var ett grymt läger där jag fick massor nya vänner som jag redan saknar grymt mycket! Men jag hoppas att via alla syns vid nästa samling. Då ska vi vara 13 utespelare och 2 målvakter, altså ett lag. Vad har ni gjort de här dagarna när jag har varit borta? Jag vet att det har varit dålig bloggning men det blev så att bloggen kom i andra hand :/

Jag funderar på en ny bloggdesign så här när det börjar närma sig jul, vad tycker ni? Ha det bra så syns vi! Juste, jag har inställd matte och lite No i morgon så vi börjar vid 09:40 :DD Gött Mos asså! :))))


Pepparkaks bak!

Festen i går var grym! Får skriva mer om det sen.
Nu är det dags för pepparkaksbak med julmusik :D


Partey!!

Så fin man var innan festen!


FREDAG OCH FEST!!!!

I dag är det fredag och det innebär fest hos Levone! :D Längtar! Snart ska jag gå till Moa på "förfest" så ska vi göra oss i ordning och lite:) Jag ska ha på mig en svart klänning med spets och siden-band i midjan :) Vi ska dansa, äta chokladdoppade frukter och bara ha allmänt kul!! Jag tar med mig systemkameran och tar massa snygga bilder som jag kommer att dela med mig av. Ha en kul Fredag!


Snabbis =)

Ett snabbt innlägg innan jag ska till träningen. I dag ska jag vara duktig att springa up ptill träningen :) Det ni ;)
I dag var dagen inte lika seg som den brukar vara på torsdagar, hmm undra varför? Aja, i morgon är det i alla fall fredag och fest hos Lellan. Ingen stor fest utan bara tjejerna i klassen :) Bilder kommer antagligen att komma in någon gång efter helgen. De tär verkligen fullt upden här helgen!
Lördag: Pepparkaks bak, hemma match mot Möndal kl 14. Kom och titta vetja!
Söndag: Match med P16 (altså killar:D ) mot Villa Lidköping. Tydligen ett av Sveriges bästa pojklag :S Det tar ett tag att åka dit så det blir en heldag i buss med massa killar ;)
Måndag,tisdag och onsdag: Landslagsuttagning i Vänersborg med massa härliga personer (y)
Som ni ser kommer det att vara mycket bandy fram över :) Jag fick just reda på att vi ska bo på ett fint hotell i Vänersbog :D Härligt och tummen upp för det :) Ha det gött!

                                                      

Wihoo!

I dag fick vi sluta en halv timme tidigare! (Y) Det var faktiskt skönt. Sista timmen hade vi Biologi, men våran lärare hade muntliga prov med alla grupper förutom min (eftersom vi redan har gjort det), så vi som var i klassrumet hade verkligen super kul! Vi sökte på google på roliga namn och hittade Olivia Nalén (Oliv i analen) Anders Nopp (ander Snopp) Inge snygg, Fjolla, Sten Hård och många mer :D
nu har jag i alla falla bakat kladdkakor till julskyltningen på söndag =) Men nu måste jag plugga till ett prov och sedan gymmet :) Hejdå! Juste, Ida Stål är BÄST!

                                                  

Krossa alla fönster❤

Snart bär det av till begravning.
Dagens outfit


Tjoo!

Sitter framför tv:n och tittar på Vem Kan Slå Filip Och Fredrik, och väntar p att resten av familjen kommer hem:)

I morgon ska jag på begravning så vi får se hur mycket jag bloggar
PussOhej


No matter of time with you would be long enough, byt we start with forever

Matchen slutade 4-1 till oss till slut :) Bra jobbat tjejer!
Efter matchen körde Johanna (min faster) hem mig till farmor och farfar där jag åt lite god mat :) just nu sitter jag själv hemma och tittar på akward och äter lite choklad :p mums!


We heart it

Vill tipsa er om en bra sida där jag hämtar många fina bilder. Man behöver inte vara medlem eller något, det är bara att spara bilderna :) Det finns allt i från visdomsord till cupcakes. Jättebra tycker jag:) Jag lägger en länk här på bloggen nere på vänster sida


Jag tycker att alla borde klicka sig in där!


Regn! :´(

God morgon alla  finisar!I dag är det inget roligt väder :(
Jag tänkte starta denna dagen med en film så här på morgonkvisten. Har inte riktigt bestämt vilken, men antagligen en romantisk komedi :) Ha det bra så ses vi!


7-1 :)

Det blev vinst med 7-1 mot Söråker :) I morgon vankas match emot härnösand.
I dag händer inte mycket mer än att slappa! Kanske träffar faster en liten sväng.Hon kommer hem från sandviken för att vara med på begravningen på måndag. det blir helt enkelt en eftermiddag full med godis och film :D (Y)
Puss o hej, leverpastej!


                                                                
                                                                 Min fina faster och farmor! ♥

God morgon !

God morgon alla sötnosar! Ville bara säga att filmen i går var as bra! Längtar till part 2. Men nu måste jag skynda mig för om 25 minuter är det brunch på Badhotellet :D Sedan blir det match!!


FREDAG!

Äntligen fredag ♥ Fast att veckan har gått fort är det lika skönt när fredagen kommer. I kväll blir det mys med fina tjejer på bion! Filmen kommer att rocka :D Men innan det blir det ett sten hårt pass med fotbollslaget. alltid lika skönt att få träningsvärk! ;) Nej, men i kväll kommer det bli så himla kul!

I morgon är det match. Men innan samlingen ska de som vill äta brunch på Badhotellet :D Så himla gott! Det kommer säkert finnas bacon, äggröra, rostad macka, köttbullar, prinskorvar, fralloroch masa mer =)

Ses senare! :D

                                                       

Breaking Dawn part 1

Nu är biljetter köpta till första delen av Breaking Dawn! Jag och nästan alla tjejer i klassen ska gå på den i morgon vid halv åtta :D LÄNGTAR!
I dag är det torsdag och den tråkigaste dagen i skolan, men nu är den över och i morgon är det fredag :D Härligt säger jag bara. Ha det bra!


När livet känns hopplöst,se det från den ljusa sidan

Det blev ingen träning i dag för mitt huvud bara dunkar:( I stället satte jag på filmen 50 firsts dates. Den var ganska bra. Den får ♥♥ av mig :)
För tolv minuter sedan var det säsongstart av Kär&Galen. jag tänkte att jag skulle titta på det nu, sedan duschaoch raka mig osv, sedan hoppa ner i sängen :* God Natt

                                                                      

Ebba Dissar

» Slarv fel Jag hatar den där känslan man får när man sänker sitt betyg eller liknande för att man har gjort ett slarv fel. När man får tillbaka tex ett matteprov där man vet exakt hur man skulle ha gjort eller vad svaret skulle bli.

» För stora kläder Jag hatar att ha på mig kläder som inte sitter snyggt för att de är alldeles för stora. (Vissa kläder kan dock vara snyggt att ha för stort av. tex skjortor) När man har beställ kläder på nätet och är jätteglad för att de har kommit hem. Man är så glad att man inte märker att kläderna är för stora när man testar. Och sen när man ska använda dem till skolan ser det konstigt ut, men då har man redan tagit bort prislappen:(

» Penna utan stift Finns det något mer irriterande än en penna utan stift? Man har en penna men den går inte att använda!

» Vuxna som hånar En av de värsta sakerna som finns är vuxna som skrattar åt barn som ser anorluda ut! Får ma görasomman vill bara för att man är vuxen? NEJ!

                             
                                                                                              


Dålig uppdatering!

Jag är ledsen att det har varit lite dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte haft tid :(
Cupen slutade i alla fall med tre vinster av tre möjliga :D Nästa cup blir någon gång efter nyår i Karlstad.
I går var det en ganska lugn dag och det var tur för jag var grymt trött!

Lite senare i kväll ska jag upp till Bredstorp för att titta en liten kortis när killarna spelar hockeymatch mot HV71. :) sedan blir det en sen träning FRÅN 20:40-22:00. Jag känner inte föratt träna för jag känner mig lite halv sjuk :( Huvudvärk,fryser och hostig. Inte kul!

I morgon blir det en tidig gudstjänst, 07:30-08:00, sedan skolaoch efter det blir det att kolla lite på stan med Levone och Agnes :D

  Någon dag ska jag försöka klämma in att gå på bio på BREAKING DAWN som har premiär i veckan :D !!!

2 vinster av 2 möjliga!

Första matcherna på cupen är nu avklarade! Vinst på båda :D Första matchen mötte vi Västerstrand, som vi spöade med 4-1. Sedan mötte vi Möndal. Det var en svettig och tuff match, men det sista som hände var en hörna till fördel för oss, då stod det 0-0 och det var ett skott som gällde och Söder satte det!!! Fasen vad grymt! Snacka om att vi var glada :D Själv räddade man ett par frilägen :)


En outfit från veckan :)

                                                                       
Grå tunika: Kapahl
Höstlila strumpbyxor: H&M

Ner laddad

                                                                 


Adam Sandler och Drew Barrymore spelar tillsammans för första gången sedan The Wedding Singer i en av de roligaste, romantiska komedierna på mycket länge. Charmören Henry Roth (Sandler) lever ett avundsvärt liv på en tropisk paradisö. Han spenderar sin tid med att charma öns vackraste flickor. Livet leker och han tar inget större ansvar för sina handlingar, tills den dag han bländas av den vackra Lucy (Barrymore) och kärleken slår till ordentligt. När de träffas igen nästa dag har Lucy dock ingen aning om vem Henry är. Hon lider nämligen av extrem närminnesförlust. Men Henry är beredd att till varje pris försöka vinna hennes hjärta på nytt, om och om igen - varje dag. Rob Schneider (Big Daddy) och Sean Astin (Sagan om Ringen) är andra kända ansikten i 20 First Dates, filmen som kommer att vinna ditt hjärta varje gång du ser den. Källa

11/11/11

Har ni tänkt på att det är den elfte i elfte tvåtusenelva i dag? Vi fick ha en annan engelskalärare i dag för att hans fru skulle föda barn! Det barnets personnummer blir ju 111111! :O Sjukt kul! Och om det blir en kille kan även de fyra sista bli 1111 ! HAHA!


Oftast ångrar man inte det man har gjort utan man ångrar det man inte gjorde

Hej alla fredagsmysare! Efter skolan gick Moa, Thilda och jag till skolans gym och gymmade lite och snackade :) I kväll kommer de till mig så ska vi mysa framför Idol :D Det blir tacos, lite snacks och bara helt allmän mys på hög nivå.
I morgon är det f19 cup så det blir inte för länge i kväll:) Längtar för det kommer att bli jättekul. Det viktigaste är att vi spöar Skirö på söndag! Haha, nej jag skoja bara, vi måste ju vinna alla matcher såklart! Ha det mysigt i kväll :*

                          


Bild nästa!

God morgon alla fina människor :*
I dag är det FREDAG! Älskar det. Helgen börjar redan på fredagsmorgonen eftersom vi har chilldagar på fredagar. Förs bild, engelska, hemkunskap (prov) sen idrott och vi slutar 13:30 :D
Hej så länge!

Snygg bild från tidningen


Hej people!

I dag är det torsdag och som vanligt den tråkigaste dagen i skolan på hela veckan. Hade även matteprov i dag. Det gick faktiskt ganska bra ;) Men nu är det bestämt att den 25 ska alla tjejer i klassen festa i Lellans mormors lägenhet! :D Det blir chokladfondue, snacks, pizza och massa mys (y) Även övernattning!! Längtar som in i bängen :D Nu är det snart träning, sedan är det snart FREDAG!

Gillar er tjejer!


HejHopp!!

Som ni såg i mitt schema i förra inlägget, så har jag haft fullt upp med träning och plugg :( Men det ska det bli ändring på i dag :) När kg har ätit upp ni yoghurt bär det av till Bredstorp för att träna med Div 1 och sedan träningsmatch med damlaget :) Ses!!

Från spanskan i dag :D (y)


7 november

Jag hade ingen möjlighet att skriva i går, men jag hoppas att det inte gör något ;) I dag började skolan efter höstlovet. Måndagar är inte jättetuffa så det var en rätt lungn dag i dag. Ikväll är det antingen träning och domarkurs, eller två träningar. Vad gjorde ni på höstlovet? Ha det bra

                                       


                                                                                                    

Lördag!

I dag har jag pluggat lite, sprungit, tittat på film, ätit hos farmor och farfar och har varit på kyrkogården.
Nu sitter jag framför tv:n och knaprar på världens största chips!


God natt

Det slutade med att pappa gick lite tidigare från jobbet, sedan packade vi in hela familjen i bilen och åkte och shoppade lite i Jönköping :D Köpte lite saker som jag lägger ut bilder på senare.
Ville bra säga att Moa Lignell rockar!!


Apflickorna

Apflickorna är en ny Svensk film som hade premiär den 2 september 2011.
Handling:

Apflickorna är en modern western om makt, sex och djur. När Emma möter Cassandra påbörjas en relation fylld av brutala fysiska och 
psykiska utmaningar. Emma gör allt för att bemästra spelets regler. Gränser överskrids och insatsen blir högre och högre. Trots det kan Emma inte motstå den berusande känslan av total kontroll.


                                                                


God morgon!

I går var det landaslagsuttagning i Vänersborg.Det gick ganska bra för mig. Vi fick reda på att alla som var där hade gått vidare för att vi var så få. Nästa läger är tillsammans med de som har gått vidare från nord. Lägret kommer att vara de tre siste dagarna i november.
I dag ska jag nog bara mysa med min familj och kanske plugga lite ;) Jag kanske kollar om någon vill hitta på något i eftermiddag/kväll. Det kanske är dags för lite frukost nu. Hej så länge!



Flätor i luggen

                 
Jag hittade de här klippen när jag surfade runt lite. Jag tycker att det är en bra förklaring till hur man gör flätor, så kolla in klippen!


God middag

I kväll bär det av till Vänersborg, där vi ska sova på hotell :) I morgon blir det landslagsuttagning så det är bara att börja tagga!
I dag har jag bara slappat. Jag har även laddat ner lite musik och ljudböcker som jag ska lyssna på i bilen :) Vad har ni tänkt att göra på höstlovet?
Jag måste snart börja packa lite men innan det ska jag nog sätta mig och mysa framför en bra film. Några förslag? Jag funderar på Hitta Nemo :D
 
                         

Har varit lite off här

Jag har varit lite off här för att i söndags var jag i Vetlanda på förmiddagen på en smålandsträff och senare på eftermiddagen började höstlovslägret. Lägret slutade i dag vid två ungefär. Det var väldigt kul och jag vill tacka alla härliga personer som gjorde det till ett så bra läget :)
Hare gött!


RSS 2.0